Uitvoerenden 4 november 2023, Martinuskerk Halsteren

Viktor Kharenko – piano


Afgestudeerd aan het Cherkasy Muziekcollege in 2011. In 2016 studeerde hij af aan de Kharkov Universiteit voor de Kunsten en ontving een masterdiploma in piano van de geëerde kunstenaar van Oekraïne, universitair hoofddocent professor Sergei Yushkevich. In 2019 voltooide hij zijn assistentschap in kamermuziekensemble bij universitair hoofddocent Zhanna Dedusenko.
Hij is laureaat van alle Oekraïense en internationale competities. Hij trad op met soloprogramma’s, met orkest en kamermuziekensembles.

Volodymyr Fedorov – cello


Volodymyr Fedorov, Oekraïense cellist, laureaat van internationale competities. Afgestudeerd aan de Kharkov Secondary Specialized Music School, Kharkov National University of Arts, vernoemd naar I. Kotlyarevsky, assistent. Solist en artiest van het Kharkov Philharmonic Orchestra, Nationaal Orkest NCPA (India), kamerorkest “Sinfonietta Sankt Gallen” Zwitserland.
Woont momenteel in Nederland (Bergen op Zoom), neemt deel aan vele projecten en concerten van het Oekraïense Bevrijdingsorkest, Iriskwartet, Sinfonietta Sankt Gallen.

Yuliia Postavnycha – mezzo sopraan


Van 2006 tot 2011 studeerde ze aan de Kharkov National University of Arts. Kotlyarevsky aan de faculteit academische zang in de klas van professor Valentina Arkanova, People’s Artist of Ukraine. Diplomawinnaar van het internationale zangconcours. Sinds 2012 is ze artiest-solist van het Palkin Chamber Choir. Ze speelde solopartijen in Beethovens Symfonie 9, Mozarts Requiem, Mozarts Kroningsmis, Gloria Vivaldi, Carmen Bizets Habanera, werken van Schubert, Delibes, Gluck, Offenbach, het ABBA-concertproject en anderen tijdens tournees en concerten in Nederland, België, Spanje , Duitsland en Polen.